Havia de ser l'última

 

Estàvem convençuts que la Marxa de Torxes per la Independència 2015 havia de ser l'última que féssim per reclamar la llibertat del nostre poble. El setembre del 2016, pensàvem, la República Catalana ja estaria en plena marxa i això faria innecessària una nova mobilització. No ha estat així, ben bé, i a les portes de l'estiu ens trobem amb una nova Marxa de Torxes a la cantonada. No defallirem pas ara, oi?

Les cadenes que ens han esclavitzat durant 300 anys, tanmateix, estan cedint davant la nostra empenta i determinació. La baula que definitivament ens obrirà el camí a la llibertat ja s'està esberlant. És qüestió d'un darrer esforç, d'una darrera estrebada. Aquest és el missatge que hem volgut transmetre en el cartell que us proposem enguany. Esperem que us agradi i que us sigui útil.

Us recordem, una vegada més, que us poseu en contacte amb nosaltres tan aviat com tingueu decidida la Marxa de Torxes per la Independència 2016 per tal d'afegir-vos al llistat de pobles que la celebraran aquest 10 de setembre.

Baixeu-vos el cartell i les fonts