CASTELLBISBAL

3a MARXA DE TORXES 

10 de setembre del 2010

 

20 h.- XERRADA sobre "L’ensenyament del català, les dificultats de ahir i del present" amb Joan Vidal en representació de totes aquelles persones que a mitjans dels anys 70 varen fer possible les primeres classes de català a Castellbisbal, també comptarem amb la presencià d’un representant d’Amics de la Bressola, per recordar-nos que en alguns territoris de Països Catalans encara hi ha grans dificultats per ensenyar el català i poder-se escolaritzar en català.

21.00 h.- CERCAVILA de la plaça Església fins Arbre de la Llibertat (Parc del Castell).

21.30 h.- ACTE A L'ARBRE DE LA LLIBERTAT. Breu parlament i entrega de la placa commemorativa als homenatjats d’enguany. En acabar coca i vi per tothom. (Allà és farà la venda de torxes, com cada any també es podran reservar amb antelació a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.)


22.00 h.- 3a. MARXA DE TORXES. Porteu senyeres i estelades.
Recorregut: Parc del castell, c/Estació, Pi i Margall, Pl. de l’església, c/Major, c/Rabella i c/Onze de Setembre.

22.45h.- Al c/Onze de setembre (entre el c/ Rabella i la Pl. de Lluís Companys), Lectura manifest , crema de Decrets de Nova Planta i desprès “La Muixeranga d’Algemesí”, “La Balanguera” i “Els Segadors”

Tot seguit a la plaça Lluís Companys Concert de música catalana a càrrec de MERITXELL GENÉ
 

Organitza: Col·lectiu CAPBREU