SANT ESTEVE DE PALAUTORDERA

La Marxa per la Independència s'iniciarà a les 22h a la Plaça Major de Sant Esteve de Palautordera.

Les assemblees locals de la CUP de Sant Celoni, Palautordera i Sant Esteve, juntament amb el Casal Popular “Quico Sabaté” de Sant Celoni, l’Esbarzer de Palau i el Brot de Sant Esteve, han preparat tot un seguit d’actes per revindicar la independència del poble català, en motiu de la Diada Nacional del proper 11 de setembre de 2011.
Els actes, emmarcats sota el lema “Que el poble esdevingui govern, Independència”, es duran a terme a tots 3 pobles, de manera coordinada.
Hi haurà 3 actes centrals:

- A Palautordera (14:00h, al Remei): Dinar 

- A Sant Esteve (22:00h, a la Plaça Major de Sant Esteve): MARXA DE TORXES que arribarà a l'Ermita del Remei, baixarà pel Passeig del Remei i pel Carrer Major i arribarà a la Plaça Major de Palau, on es farà un acte polític.

- A Sant Celoni (diumenge 11, 19:00h, a la Plaça Comte del Montseny): acte polític, ballada dels bastoners del Casal Popular, botifarrada popular i concert.

A part dels actes centrals, hi ha diverses activitats programades a cadascun dels pobles, com ara una pintada de mural a Palau, una Exposició sobre els fets de 1714 al Casal “Pare Casals” de Sant Esteve i una xerrada històrica a Sant Celoni.