VILAFRANCA DEL PENEDÈS

Cartell 12a Marxa de Torxes de Vilafranca 2014 Cartell 12a Marxa de Torxes de Vilafranca 2014

Informació addicional

 • Nom: 12ª Marxa de Torxes per la Independència
 • Població: Vilafranca del Penedès
 • Comarca: Alt Penedès
 • Data: Dimecres, 10 Setembre 2014
 • Hora: 22:30
 • Lloc: Plaça de Jaume I
 • Descripció de l'Acte:

  Atenció: Nou lloc de sortida PLAÇA JAUME I

  A partir de les 10 de la nit per tal de col·laborar amb la Marxa s'iniciarà la venda de torxes a la plaça de Jaume I, on també es podran comprar estelades. La venda estarà oberta fins a l'inici de la Marxa i el preu de les torxes serà de 2,5€.
  A les onze de la nit, tindrà lloc, a la plaça de Jaume I, l'inici de la Marxa amb l'aixecament de quatre pilars a càrrec dels Castellers de Vilafranca, Colla Jove dels Xiquets de Vilafranca, Falcons i Xicots de Vilafranca que, un cop més, han volgut col·laborar en l'èxit de la Marxa de Torxes, i amb una salva d'honor dels Miquelets de Catalunya.
  La Marxa sortirà de la plaça Jaume I. Anirà encapçalada pels Diables de Vilafranca, el Ruc de la Granada i els Miquelets de Catalunya que encetaran el recorregut fins a la Rambla de Sant Francesc.

  Un cop arribats a la Rambla de Sant Francesc, tancaran la seva participació els Miquelets de Catalunya.
  Seguidament s'iniciarà la part central de l'acte en què es remarcarà el lema de la marxa: la lluita per les llibertats nacionals dels Països Catalans, la independència.
  Es visualitzaran una sèrie de vídeos que s'intercalaran als parlaments dels convidats d'enguany.
  Finalment actuarà la Coral "Veus per la llibertat" formada per membres de corals penedesenques que ens oferirà un parell de temes i finalitzarà amb la interpretació de l'himne nacional "Els Segadors".

  L'acte finalitzarà amb un fi de festa a càrrec del DJ OGT que ha organitzat l'Assemblea Nacional de Joves Independentistes (ANJI).

  Els convidats d'enguany són:

  Biel Majoral: Assemblea de Docents (Mallorca)
  Ferran Suay: ACPV (València)
  Hervé Pi: ANC Catalunya Nord (Perpinyà)
  Víctor Cucurull: ANC (Catalunya)

  Itinerari: Plaça Jaume I, Plaça de l'Oli, Plaça Vall del Castell, Plaça de la Constitució, carrer de la Parellada, carrer de la Palma, Rambla de Sant Francesc