VILAFRANCA DEL PENEDÈS

A partir de les 10 de la nit per tal de col·laborar amb la Marxa s’iniciarà la venda de torxes a la plaça de la Vila, on també es podran comprar estelades. La venda estarà oberta fins a l’inici de la Marxa i el preu de les torxes serà de 2,5€.
A 2/4 d’onze de la nit, tindrà lloc, a la plaça de la Vila, l’inici de la Marxa amb l’aixecament de quatre pilars a càrrec dels Castellers de Vilafranca, Colla Jove dels Xiquets de Vilafranca, Falcons i Xicots de Vilafranca que, un cop més, han volgut col·laborar en l’èxit de la Marxa de Torxes, i amb l’arribada de les columnes procedents de La Granada, de Sant Martí Sarroca i dels Monjos.
A les 23h la Marxa sortirà de la plaça de la Vila. Anirà encapçalada pel Ruc de la Granada, colles de grallers i la batucada Bantukats que encetaran el recorregut fins a la plaça de Jaume I
Un cop arribats a la plaça Jaume I, tancaran la seva participació la batucada Bantukats.
Seguidament s’iniciarà la part central de l’acte en què es remarcarà el lema de la marxa: la lluita per les llibertats nacionals dels Països Catalans, la independència.
Finalment acabarem l’acte amb la interpretació de l’himne nacional “Els Segadors”.

Els convidats d'enguany són:
Anna Arqué: Activista i Portaveu de l'ICEC, International Commission of European Citizens als Països Catalans.
Bernard Daelemans: Vicepresident del VVB (Moviment Popular Flamenc) i portaveu a Flandes del ICEC.

Itinerari: Plaça de la Vila, Plaça Sant Joan, carrer de Sant Joan, carrer de la Palma, carrer de la Parellada, Plaça de la Constitució, Plaça Vall del Castell, Plaça de l’Oli i Plaça Jaume I.

Informació addicional

  • Nom: 14ª Marxa de Torxes per la Independència
  • Població: Vilafranca del Penedès
  • Comarca: Alt Penedès
  • Data: Dissabte, 10 Setembre 2016
  • Hora: 22:30
  • Lloc: Plaça de la Vila
  • Descripció de l'Acte:

    Ben aviat, tota la informació.