VILAFRANCA DEL PENEDÈS

Informació addicional

 • Nom: 15ª Marxa de Torxes per la Independència
 • Població: Vilafranca del Penedès
 • Comarca: Alt Penedès
 • Data: Diumenge, 10 Setembre 2017
 • Hora: 22:30
 • Lloc: Plaça de la Vila
 • Descripció de l'Acte:

  A partir de les 10 de la nit per tal de col·laborar amb la Marxa s’iniciarà la venda de torxes a la plaça de la Vila. La venda estarà oberta fins a l’inici de la Marxa i el preu de les torxes serà de 2,5€.
  A 2/4 d’onze de la nit, tindrà lloc, a la plaça de la Vila, l’inici de la Marxa amb l’aixecament de quatre pilars a càrrec dels Castellers de Vilafranca, Colla Jove dels Xiquets de Vilafranca, Falcons i Xicots de Vilafranca que, un cop més, han volgut col·laborar en l’èxit de la Marxa de Torxes, i amb l’arribada de la columna procedent de La Granada.
  A les 23h la Marxa sortirà de la plaça de la Vila. Anirà encapçalada pels Grallers Els Vinardells, els Diables Nefastus i la batucada Bantukats que encetaran el recorregut fins a la plaça de Jaume I
  Un cop arribats a la plaça Jaume I, tancaran la seva participació la batucada Bantukats.
  Seguidament s’iniciarà la part central de l’acte en què es remarcarà el lema de la marxa: la lluita per les llibertats nacionals dels Països Catalans, la independència.
  Finalment acabarem l’acte amb la interpretació de l’himne nacional “Els Segadors”.

  Els convidats d'enguany són:
  Ramon Piqué: Detingut en l'operació Garzón de l'any 1992 i regidor de la CUP.
  Ferran Civit: Diputat de Junts x Sí i exmembre del Secretariat Nacional de l'ANC.

  Itinerari: Plaça de la Vila, Plaça Sant Joan, carrer de Sant Joan, carrer de la Palma, carrer de la Parellada, Plaça de la Constitució, Plaça Vall del Castell, Plaça de l’Oli i Plaça Jaume I.