ALELLA

Dilluns 10 de setembre, a les 22.30h, es durà a terme la 1ª Marxa de Torxes per la Independència de l'Alella.
(Plaça dels Germans Lleonart)
 
Cartell Alella
 
Mitja hora abans es començaran a vendre les torxes i a preparar l'estelada gegant que precedirà la comitiva.  
 
L'itinerari transitarà per diversos carrers del centre urbà. A més d'un clam a favor de la independència, els organitzadors de la marxa volen que aquesta serveixi també per honorar i rescatar de l'oblit els alellencs que, al llarg d'aquests 300 anys d'ocupació, van pagar amb la seva vida la defensa de les llibertats nacionals de Catalunya. En aquest sentit, és previst que la marxa faci diverses aturades davant dels domicilis d'alguns dels represaliats pel franquisme i altres personatges històrics de la població que defensaren les llibertats de Catalunya durant la Guerra de Successió.
 
Al final del recorregut, a la plaça de l'Ajuntament, es llegirà un Manifest en què se sol·licitarà al ple de l'Ajuntament d'Alella que insti el Parlament a fer les passes necessàries per iniciar, sense cap dilació, el procés de secessió del Regne d'Espanya i restituir l'Estat català.
 
ORGANITZA: Cerquem les Arrels, el nucli local de la Coordinadora d'Associacions per la Llengua (CAL), l'Ateneu AlellencLa Garnatxa
 
 
Acte adherit a la marxa200 copia